Yerli yiyeceklerimizin hazırlanması öğrenci ve veli işbirliği çerçevesinde,
Kültürmüze ait eşyaların sergilenmesi,
Kültürmüze ait yerli yiyeceklerin sergilenmesi,
Her sınıf düzeyinde etkin katılımı sağlayarak çeşitli gösteri şiir sunumu,
"Kumbaramı Tasarlıyorum" yarışması ile yerli malı bilincini uyandırmak aynı zamanda tutum becerileri geliştirmek.Tasarlanan kumbaralar sergilenecek olup içlerinden en iyi 3 kumbara seçilecektir.
Kendi kültürünü tanıyan ,yaşatan bireyler yetiştirmek.Günümüzde katkı maddeli ambalajlı bir çok gıda var bunun yerine annelerimizin ürünleri olan yiyeceklerden faydalanan bu ürünleri seven çocuklar ve seven toplum oluşturmak.Tutum yatırım Türk Malları bilinci oluşturmak için yapılan kumbara etkinliği ile de tutumlu olma bilincinin yanı sıra tasarım becerisini güclendirmek.
0 Yorum